18/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Ξέσπασε πατέρας θύματος – «Είστε εν δυνάμει συμμέτοχοι στη δολοφονία των παιδιών μας»

Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας που σημειώθηκε στα Τέμπη, ξέσπασε στον αέρα του OPEN, λέγοντας απευθυνόμενος στον κ. Στέλιο Πέτσα «σταματήστε την υποκρισία, είστε και εσείς εν δυνάμει συμμέτοχοι στην δολοφονία των παιδιών μας».

Νωρίτερα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Πέτσας, κατά την διάρκεια της εκπομπής «Τώρα Μαζί» είχε δηλώσει πως «δεν μπορούμε ούτε κατά διάνοια εμείς που είμαστε εδώ να διανοηθούμε τον πόνο που έχουν οι άνθρωποι οι οποίοι είδαν τους δικούς τους ανθρώπους να χάνονται σε αυτή την τραγωδία των Τεμπών και ούτε μπορούμε να αντιληφθούμε το σοκ αυτών που έχουν επιζήσει και πόσο θα κουβαλάνε αυτό το βάρος πάνω τους. Η δικαιοσύνη από την δική της πλευρά, η Βουλή μαζί σκοπό έχουν να φωτίσουν διάφορες πτυχές αυτής της τραγωδίας για να φανεί στο τέλος η αλήθεια».

Ο κ. Ασλανίδης, απευθυνόμενος στον κ. Πέτσα, σε φορτισμένο ύφος, ανέφερε «κύριε Πέτσα, αφήστε την υποκρισία κατά μέρος είστε από τους 157 που απορρίψατε την πρόταση της αντιπολίτευσης για την προανακριτική επιτροπή. Όλα αυτά που λέτε τα ακούμε βερεσέ. Είστε και εσείς εν δυνάμει συμμέτοχοι στη δολοφονία των παιδιών μας, όλη η κυβέρνησή σας. Αυτά τα υποκριτικά… Δεν καταλαβαίνετε τίποτα. Ούτε τα παιδιά σας χάσατε εκεί, ούτε τα πετάξανε μέσα στα μπάζα. Και έχω να κάνω μια πρόταση στον κ. Φλωρίδη. Ψάχνει η χώρα να κάνει τα δικαστήρια στη Λάρισα. Ας τα κάνει στην τηλεδιοίκηση στο κτίριο που πετάξατε και τα υπολείμματα των παιδιών μας, εκεί μέσα να σας βάλουνε, εκεί μέσα να δικαστείτε όλοι σας. Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ, σταματήστε την υποκρισία. Κάνατε την εξεταστική για να αθωώσετε τον Καραμανλή. Μην μας κοροϊδεύετε τώρα. Και μόλις βγήκανε τα στοιχεία που σας ζήτησε ο εφέτης ανακριτής της Λάρισας να σας στείλει, την κλείσατε άρον άρον την υπόθεση για να μην βγουν αυτά. Σταματήστε το δούλεμα. Φιμώσατε τα μεγάλα κανάλια, 10 μήνες δεν ασχολήθηκε κανένας».

Ο κ. Πέτσας στη συνέχεια , σχολίασε «δεν έχω να πω κάτι, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία».

Πηγή: www.enikos.gr