18/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιόδρας για Τσίπρα: Το mea culpa για Novartis σημαίνει ότι θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από όσους κρεμάστηκαν στα μανταλάκια

«Να ζητήσει συγγνώμη στους ανθρώπους που κρεμάστηκαν στα μανταλάκια» κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας, σχολιάζοντας το mea culpa του πρώην πρωθυπουργού για τη Novartis.

«Το mea culpa για την Novartis σημαίνει ότι θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι κρεμάστηκαν στα μανταλάκια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρρης Τσιόδρας για τις χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, που πυροδότησαν κύμα αντιδράσεων και σχολιασμών.

«Ο κ. Τσίπρας είπε mea culpa σε σχέση με το ζήτημα της Novartis και τις τηλεοπτικές άδειες. Το mea culpa για την Novartis σημαίνει ότι θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι κρεμάστηκαν στα μανταλάκια.

Δέκα πολιτικά πρόσωπα διασύρθηκαν για μεγάλο διάστημα, χωρίς να προκύψει απολύτως τίποτα», σημείωσε ο ίδιος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής (03.03.24).

 

Πηγή: www.newsit.gr