23/06/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Έχω πάρει 30.000 εuρώ για ένα βράδυ»

Ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των celebrities μέσα από το Instagram είναι το q&a. Είναι το γνωστό παιχνίδι ερωταπαντήσεων από τα αρχικά των λέξεων Question και Answer.

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι περισσότεροι της celebrity απαντούν με ειλικρίνεια και αρκετές φορές περιμένουν και κάποιες ερωτήσεις για να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις σε διάφορα θέματα που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί και να τους απασχολούν!

Σε ένα τέτοιο παιχνίδι ερωτήσεων και απαντήσεων η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει ερωτηθεί για το ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει βγάλει σε μία μέρα!

Έχω βγάλει 30.000 ευρώ σε ένα βράδυ, δέκα λεπτά δηλαδή είναι η απάντηση της γνωστής Star! και ο νοών νοείτω!

Στα καλύτερά της δηλώνει πως είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου, αρκετά χρόνια μετά το τέλος των εμφανίσεών της σε κανάλια και τηλεοπτικές εκπομπές.

Το μοντέλο που 12 χρόνια χρόνια πριν σόκαρε την Ελλάδα με τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Σειρηvάκη, έχει αφήσει πίσω την υπερέκθεση του παρελθόντος και πλέον βγάζει τα προς το ζην και μέσω γνωστής πλατφόρμας προσωπικού υλικού, στην οποία οι subscribers μπορούν να απολαύσουν φωτογραφίες και βίvτεό της.

Η ίδια, αφήνει να εννοηθεί πως είναι πολύ άνετα οικονομικά, με το τελευταίο βίvτεο που ανήρτησε στα social media της ως Julia Hunt να την απεικονίζει μέσα σε μία Ferrari και λίγο αργότερα να επιδεικνύει… 50ευρα αλλά και χαρτονομίσματα των 500 ευρώ.

Όσο για την εικόνα της; Είναι πολύ διαφορετική από αυτή που ο περισσότερος κόσμος θυμάται.
dailymedia com gr 12012022 124858
dailymedia com gr 12012022 124901

dailymedia com gr 12012022 124905


Πηγή: www.diaforetiko.gr