05/03/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΣΜΟΣ

Βασιλιάς Κάρολος: «Τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά» – Η πρώτη δήλωση της Καμίλα

«Τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά». Αυτή είναι η πρώτη δήλωση της Καμίλα για τον Βασιλιά Κάρολο, που διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά υπό αυτές τις συνθήκες. Είναι πολύ συγκινημένος από όλες τις επιστολές και τα μηνύματα που στέλνει ο κόσμος από παντού. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό», τόνισε η Καμίλα για τον βασιλιά Κάρολο, σύμφωνα με το Sky News.

Η Καμίλα άφησε τον βασιλιά Κάρολο στην κατοικία τους στο Σάντρινγκχαμ προκειμένου να εκπληρώσει τη βασιλική της υποχρέωση στον καθεδρικό ναό του Σόλσμπερι και μεταξύ των πρώτων ανθρώπων που συνάντησε ήταν το ιατρικό προσωπικό του Wiltshire Air Ambulance.

Σημειώνεται πως πριν μόλις λίγες ημέρες η βασιλική εμπειρογνώμονας Jennie Bond μιλώντας στη Mirror τόνισε ότι η Καμίλα έπεισε τον βασιλιά Κάρολο να «σπάσει» τη βασιλική παράδοση και να ανακοινώσει πως διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με έναν τύπο καρκίνου μετά τη θεραπεία του για διευρυμένο προστάτη την περασμένη εβδομάδα. Το πού έχει τον καρκίνο δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο η Mirror, ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση να γνωρίζει ότι δεν είναι καρκίνος του προστάτη. Ο βασιλιάς Κάρολος ξεκίνησε αμέσως θεραπεία και του έχει δοθεί η συμβουλή να αποσυρθεί από όλα τα δημόσια καθήκοντα.

Παραδοσιακά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας κρατούν τα ιατρικά τους προβλήματα κρυφά, στο όνομα της ιδιωτικότητας.

«Είμαι σίγουρη ότι η Καμίλα θα ενθάρρυνε τον βασιλιά να σπάσει τη βασιλική παράδοση και να μιλήσει ανοιχτά για τη διάγνωσή του. Είναι ένα πολύ ευθύ άτομο. Είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της», δήλωσε η Jennie Bond.

Πηγή: www.newsit.gr