15/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Βασιλική Ανδρίτσου: Αισθάνομαι υπερήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου, δεν με αφορά τι λέει ο κόσμος

Για τη μητρότητα και την 5χρονη κόρη της μίλησε η Βασιλική Ανδρίτσου στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα».

«Περνάμε πολύ ωραία με την κόρη μου, μου δίνει πολλή ενέργεια. Μου έχει ανοίξει πολλά κεφάλαια, άλλους τόπους, άλλες σκέψεις, οπότε το απολαμβάνω πάρα πολύ και δεν θέλω να το χάσω αυτό», επισήμανε η ηθοποιός.

«Ο σύζυγός μου είναι καταπληκτικός. Βοηθάει, είναι εξαιρετικός πατέρας, έχει το δικό του ρόλο. Εάν είσαι καλός γονιός το καταλαβαίνεις από το παιδί σου. Αν το παιδί σου είναι ευτυχισμένο και σε κοιτάει στα μάτια, το λαμβάνεις. Πέρα από το αν είσαι καλή μαμά και καλός μαμπάς, σημαίνει ότι θα είσαι αυστηρός και θα βάλεις όρια», είπε.

Για την κινηματογραφική μεταφορά της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», η Βασιλική Ανδρίτσου αποκάλυψε: «Έχουμε κάνει μία κουβέντα με τον Αλέξανδρο Ρήγα και προχωράμε, αλλά δεν έχω κάτι να ανακοινώσω ακόμα. Αυτή η συγκεκριμένη πρόταση που μου έγινε με ενδιαφέρει πάρα πολύ».

Η ηθοποιός ανέφερε πως προτεραιότητα της πλέον η κόρη της.

«Οι γυναίκες που κάναμε πιο μεγάλες παιδί είμαστε πιο συνειδητοποιημένες. Έχουμε ζήσει, έχουμε “φτιάξει τη ζωή μας”, οπότε δεν έχουμε κάποια αγωνία σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε πιο συνειδητοποιημένες στο πόσο πρέπει να αφιερωθούμε», επισήμανε.

«Είμαι καλά με τον εαυτό μου, το πρόγραμμα που ακολουθώ, όμως μία άλλη μαμά μπορεί να μην νιώθει καλά αν δεν ακολουθήσει την καριέρα της. Είναι σημαντικό η μαμά να είναι καλά. Κάθε γυναίκα πρέπει να ακολουθεί το δικό της πρόγραμμα», συνέχισε, τονίζοντας πως δεν τη νοιάζει τι λέει ο κόσμος.

«Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου χρόνια. Στα 51 μου έχω ένα παιδί 5 χρονών και δεν νιώθω μεγάλη», επισήμανε.

«Την ώρα που είδα την κόρη μου ήταν σαν να έκλεισε ένα βιβλίο – ωραίο, υπάρχει στη βιβλιοθήκη – και σαν να άνοιξε ένας τόμος. Ήταν ένα πρωτοφανές συναίσθημα για μένα. Προσπαθούσα να κρατήσω ανοιχτά τα μάτια μου να μην κλάψω για να την δω», είπε.

Για τις κακές συνεργασίες

Αναφερόμενη στις κακές συνεργασίες στο θέατρο, είπε πως δεν έχει αφήσει πολλά περιθώρια για να δεχτεί άσχημες συμπεριφορές, ενώ στις περιπτώσεις κακών συνεργασιών ανέφερε πως περιμένει υπομονετικά να τελειώσει η σεζόν.

«Αυτός που προσπαθεί να αποδείξει κάτι σε κάποιον δεν έχει αυτοπεποίθηση», σχολίασε.

Η Βασιλική Ανδρίτσου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι Άθλιοι» στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, η οποία θα συνεχίσει και για δεύτερη θεατρική σεζόν.


Πηγή: www.diaforetiko.gr