17/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΕΛΛΑΔΑ

Βέροια: Αυτές είναι οι 2 γυναίκες που σκοτώθηκαν στη στάση λεωφορείου όταν έπεσε πάνω τους το ΙΧ

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Βέροιας από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα 01.04.2024 στις 9.40 το πρωί στο 6ο χιλιόμετρο της οδού Βέροιας- Σκύδρας που περνά μέσα από την κοινότητα Πατρίδα της Βέροιας όπου δύο γυναίκες 68 και 20 ετών άφησαν την τελευταία τους πνοή όταν παρασύρθηκαν από ένα ΙΧ.

Όπως είπε ο πρόεδρος της κοινότητας, Γιάννης Σιδηρόπουλος οι δύο γυναίκες περίμεναν σε στάση το λεωφορείο και ο οδηγός του οχήματος 64 ετών έχασε τον έλεγχο του ΙΧ του, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω τους.

«Το τροχαίο έγινε στον κεντρικό δρόμο που συνδέει τη Βέροια με τη Νάουσα. Η 68χρονη πέθανε στο σημείο ενώ η 20χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μετά στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο. Ο οδηγός είναι από τη Νάουσα. Τώρα τι έγινε και έχασε το έλεγχο του οχήματος του δεν ξέρουμε. Έχασε τις αισθήσεις του; Αποκοιμήθηκε; Μιλούσε στο κινητό; Δεν ξέρουμε, ο ίδιος πάντως δεν τραυματίστηκε καθόλου, μια γρατζουνιά είχε μόνο», είπε ο κ. Σιδηρόπουλος.

Στην πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα απεικονίζεται ο 64χρονος οδηγός του οχήματος που σοκαρισμένος δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχει γίνει και κάθεται κάτω πιάνοντας το κεφάλι του.


Πηγή: www.diaforetiko.gr