22/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΥΠΡΟΣ

ΒΙΝΤΕΟ / Η κόρη του αρχικελευστή Κλεάνθη Κλεάνθους στο OMEGA: Μας κάνουν μπούλινγκ – Νομίζουν ότι γίναμε εκατομμυριούχοι

Η Σύζυγος αρχικελευστή Κλεάνθη Κλεάνθους, Κάτια, καθώς και η κόρη του, Ηλιάνα, φιλοξενήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ με αφορμή τη συμπλήρωση 13 χρόνων από την τραγωδία του Μαρί.

Αρχικά μίλησε η Κάτια Κλεάνθους, η οποία είπε ότι μεταβαίνοντας σήμερα στο μνημόσυνο των 13 ηρώων, επικρατούσαν συναισθήματα θυμού, οργής, πόνου, αγανάκτησης, περηφάνιας.

: Μνημόσυνο Μαρί: Γιατί η μάνα των διδύμων πεσόντων ζήτησε «συγνώμη» 13 χρόνια μετά την τραγωδία

«Τίποτα δεν άλλαξε σε τούτο τον τόπο. Δεν υπήρξε καμιά δικαιοσύνη, δεν έχει αλλάξει κάτι μετά την έκρηξη και αυτό είναι που με θλίβει περισσότερο», υπογράμμισε η κυρία Κλεάνθους και πρόσθεσε:

«Είχα την ελπίδα ότι μετά την έκρηξη και όλη αυτή την αγανάκτηση του κόσμου που ζητούσε δικαιοσύνη, τα πράγματα θα έπαιρναν το σωστό δρόμο και θα τιμωρούνταν οι πραγματικοί ένοχοι. Δυστυχώς στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν, η υπόθεση έκλεισε, πολλοί ξέχασαν. Πριν λίγες μέρες μια κυρία μου είπε χαρακτηριστικά πόσα πράγματα κακά να θυμάται τούτος ο τόπος».

Ακολούθως το λόγο έλαβε η Ηλιάνα Κλεάνθους, η οποία στο αρχικό της σχόλιο είπε ότι όταν σημειώθηκε η τραγωδία ήταν 25 ετών, στο τελευταίο έτος για το πτυχίο της.

: Τραγωδία Μαρί: Η συγκλονιστική ανάρτηση της συζύγου του αδικοχαμένου αρχικελευστή Κλεάνθη Κλεάνθους

«Ήταν πολύ δύσκολη εμπειρία ειδικότερα για τα παιδιά των αδικοχαμένων και ακόμα βιώνουν δύσκολα. Βιώνουν μπούλινγκ πολλά παιδιά, διότι κάποιοι θεωρούν ότι είμαστε καλά επειδή μας βοήθησαν μέχρι κάποιο σημείο. Θεωρούν ότι έχουμε καλές δουλειές, ότι εξασφαλίσαμε το μέλλον μας, ότι γίναμε εκατομμυριούχοι, είναι κάτι που ακούσαμε πολλές φορές», τόνισε η Ηλιάνα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: omegalive.com.cy