23/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από το σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού – Τραυματίστηκε παιδί 3 ετών

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το τροχαίο ατύχημα που συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στην κάθοδο της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνάσειου.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο φαίνεται ότι ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου έχει αναπτύξει ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα. Σε κλάσματα δευτερολέπτου, οδηγός που κινούνταν δίπλα του επιτάχυνε και επιχείρησε να μπει στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα, με αποτέλεσμα το προπορευόμενο να καταλήξει πάνω στα διαχωριστικά κιγκλιδώματα. Στο σημείο του ατυχήματος διασκορπίστηκαν εξαρτήματα από τα δύο αμάξια που καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που καρφώθηκε στη διαχωριστική νησίδα σώθηκε από θαύμα, δίχως να τραυματιστεί. «Δεν κατάλαβα τίποτα. Εγώ κατάλαβα ότι την ‘’έφαγα’’ από την αριστερή πλευρά. Από το σπρώξιμο που μου έκανε, άλλαξα λωρίδα και πήγα απέναντι. Λέω σκοτώθηκα και βγήκα χωρίς γρατζουνιά», δήλωσε στο MEGA.

Στο μαύρο αυτοκίνητο επέβαινε μία οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά, τριών και δέκα ετών. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, το μικρότερο παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Κατέβαινα να πάμε σε οικογενειακό πάρτι με την οικογένεια από την αριστερή λωρίδα. Ήταν στη μεσαία, μου λέει και η γυναίκα μου ‘’πώς πάει αυτός’’. Φρενάρω και κάνει αριστερά. Πατάω φρένο και τον βρήκα», είπε ο πατέρας και οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Για αρκετή ώρα πυροσβέστες προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν τα σπασμένα κιγκλιδώματα. Τα δύο αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν από το σημείο με γερανό, ενώ οι δύο οδηγοί έδωσαν κατάθεση στα στελέχη της Τροχαίας προκειμένου να διαλευκανθούν πλήρως τα ακριβή αίτια του τροχαίου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: www.enikos.gr