18/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη γυναικοκτονία της 28χρονης έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους – Law & Order

Ένα σοκαριστικό βίντεο λίγα λεπτά μετά τη γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους έφερε στο φως της δημοσιότητας ο τηλεοπτικός σταθμός Open.

Οι αστυνομικοί φαίνονται να στέκονται πάνω από το θύμα έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2020 και από τότε είχε κάνει καταγγελία η γυναίκα.

Χθες που μετέβη στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον φίλο της ανέφερε στην αξιωματικό υπηρεσίας ότι μάλλον είδε τον πρώην σύντροφό της έξω από το σπίτι.

Ζήτησε περιπολικό και της είπαν ότι πρέπει να ανοίξει κάρτα στο 100 και να μεταβεί περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Η άτυχη γυναίκα είπε ότι θα καλέσει αυτή στο 100 και, βγαίνοντας από το τμήμα, μιλούσε με την Άμεση Δράση, την είδε ο δράστης, της επιτέθηκε, και στο κέντρο του 100 άκουσαν τις φωνές της.

Παράλληλα δόθηκε εντολή για τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) από τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Αττικής για τη νέα γυναικοκτονία που σόκαρε την κοινωνία.

Αυτή είναι η Κυριακή που δολοφονήθηκε άγρια από τον πρώην σύντροφό της

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που φέρνει στο φως το Lawandorder.gr, με το θύμα να είναι δίπλα στον άνθρωπο που έμελλε να της κόψει το νήμα της ζωής.

6 5 1 1

 

 


Πηγή: lawandorder.gr