26/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΕΛΛΑΔΑ

Βούλα: Έκκληση από την ΕΛ.ΑΣ. για πληροφορίες σχετικά με το τροχαίο με θύμα 72χρονη

Δημόσια έκκληση για πληροφορίες σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στη Βούλα με θύμα μια 72χρονη γυναίκα, απευθύνει η ΕΛ.ΑΣ.

Η άτυχη 72χρονη χτυπήθηκε διαδοχικά από δύο μηχανές που έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, την ώρα που προσπαθούσε να περάσει από τον δρόμο πεζή μαζί με τον σύζυγό της.

«Τη Μεγάλη Πέμπτη 2-5-2024 και περί ώρα 19:10, επί της λεωφ. Κ. Καραμανλή στο ύψος της οδού Διός, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα παράσυρσης πεζής, με εμπλεκόμενη δίκυκλη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού άγνωστου αριθμού κυκλοφορίας, λευκού χρώματος, με ερυθρούς αυτοκόλλητους ξενόγλωσσους γραμματισμούς, με πιθανή ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας μεταξύ των ετών 2008 και 2010, χωρίς καπάκι σέλας στη θέση συνεπιβάτη (μονόσελο), η οποία παρέσυρε αρχικά την πεζή, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στο οδόστρωμα και να παρασυρθεί από έτερη διερχόμενη δίκυκλη μοτοσικλέτα, ενώ η πρώτη δίκυκλη μοτοσικλέτα εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος», αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Και συνεχίζει: «Αποτέλεσμα της παράσυρσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της πεζής».

«Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την ταυτότητα της ως άνω εμπλεκόμενης δίκυκλης μοτοσικλέτας, αλλά και περί των συνθηκών υπό τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω τροχαίο ατύχημα, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στα τηλέφωνα 210-9608000, 210-9608013 και 210-9608014», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: www.newsit.gr