23/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Βούρκωσε στον αέρα η Γιάννα Τερζή: «Έμαθα ότι έχω όγκο 2-3 μέρες πριν από τα γενέθλιά μου»

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Γιάννα Τερζή, όταν μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας με το οποίο ήρθε αντιμέτωπη πριν από τρία χρόνια αλλά και την επικίνδυνη χειρουργική επέμβαση στην οποία χρειάστηκε να υποβληθεί.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» η κόρη του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή που ακολούθησε τα βήματά του, περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές όταν πληροφορήθηκε ότι έχει όγκο στον νωτιαίο μυελό, λίγες μέρες προτού γιορτάσει τα γενέθλιά της:

«Είμασταν μέσα στην καραντίνα, ήταν 2-3 ημέρες πριν από τα γενέθλιά μου. Ετοιμαζόμασταν να στολίσουμε χριστουγεννιάτικα. Περίμενα τα αποτελέσματα της μαγνητικής και τα έμαθα τηλεφωνικά. Οι συναντήσεις αποφεύγονταν λόγω κορωνοϊού. Άκουγα τις λέξεις τη μία μετά την άλλη, ότι ‘‘Γιάννα σου συμβαίνει αυτό και δεν ξέρω ποια θα είναι η ποιότητα της ζωής σου μετά την επέμβαση, έχεις τόσα εκατοστά όγκο’‘» περιέγραψε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε:

«Όταν μου το είπε ο γιατρός στο τηλέφωνο, νόμιζα ότι θα πάθω εγκεφαλικό. Ο πατέρας μου το έμαθε αφού είχαν πάει όλα καλά, μήνες μετά την επέμβαση. Η επέμβαση κράτησε 11 ώρες και απέκρυψα την ημερομηνία από τους γονείς μου. Αυτός που με συνόδευσε ήταν ο αδελφός μου».

Μάλιστα όπως τόνισε, η επέμβαση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και θα μπορούσε να είχε επιπτώσεις: «Ήταν ένας όγκος στον νωτιαίο μυελό και είναι πολύ σπάνιο αν αφαιρεθεί με επιτυχία να μην σου αφήσει κάποιο νευρολογικό πρόβλημα. Θα μπορούσα να έχω μείνει σε αμαξίδιο ή να έχω κάποιο σοβαρό νευρολογικό πρόβλημα» ανέφερε.

Εξίσου δύσκολη ήταν και η περίοδος της αποκατάστασης κατά την οποία η Γιάννη Τερζή ανέφερε ότι χρειάστηκε να αρχίσει ξανά τη ζωή της από την αρχή: «Πιο δύσκολο από όλα ήταν η αποκατάσταση. Προετοίμαζα τον εαυτό μου για τη ζωή στο αμαξίδιο. Ξαναγνώρισα το σώμα μου από την αρχή, ξαναπερπάτησα από την αρχή, τα έκανα όλα από την αρχή».


Πηγή: www.diaforetiko.gr