22/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΥΠΡΟΣ

Ξέσπασε η χαροκαμένη μάνα του Θανάση: «Αντί να ζητά συγγνώμη, έχει θράσος να ζητά τα ρέστα»

Του Κωνσταντίνου Αθανασίου

Παρά την απόφαση κόλαφο της Θανατικής Ανακρίτριας για τον 26χρονο εθνοφρουρό Θανάση Νικολάου ότι δολοφονήθηκε και δεν αυτοκτόνησε ο ιατροδικαστής, Πανίκος Σταυριανός, εμμένει στη θέση του και κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο αίτημα για άδεια καταχώρησης αίτησης για ακύρωση του πορίσματος της Ανακρίτριας που ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του στο ΚΥΠΕ, Ανδριάνα Κλαϊδή επιθυμεί όπως φανεί η αλήθεια και να ακυρωθεί το πόρισμα ότι η αιτία θανάτου ήταν στραγγαλισμός, ενώ υποστηρίζει πως η αιτία ήταν εκούσια πτώση εξ ύψους.

Αυτή η ενέργεια και στάση προκάλεσε την έντονη αντίδραση της μητέρας του Θανάση, η οποία χαρακτηριστικά τονίζει πως «Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Έχει το θράσος να ζητά την ακύρωση του πορίσματος με σκοπό την απαλλαγή ΟΛΩΝ των υπαίτιων και των εμπλεκόμενων στην εγκληματική συγκάλυψη. Αντί να ντρέπεται, αντί να ζητά συγνώμη, έχει μούτρα και θράσος να ζητά και τα ρέστα», λέει η κ. Ανδριάνα, διερωτώμενη γιατί ο Σταυριανός δεν καταχώρησε αίτηση όταν αποκλείστηκε ως εμπλεκόμενο μέρος, πριν 6 μήνες και καταχώρησε τώρα μετά το πόρισμα της θανατικής ανάκρισης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: omegalive.com.cy