26/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Υπαινιγμός ΒΟΜΒΑ Μαρίας Αντωνά για Άρη Σοϊλέδη: «Αρούλη μου, ήσουν σε όλα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ»

Λίγο μετά την ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη, η Μαρία Αντωνά απάντησε άμεσα στον πρώην σύντροφό της με story της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Από τότε που ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους στις 9 Απριλίου, το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει χαμηλό προφίλ. Ωστόσο, τώρα φαίνεται ότι τόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής όσο και η πρώην παίκτρια του «Survivor» θέλησαν να διευκρίνισουν κάποια πράγματα δημόσια.

Έπειτα, από μερικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και έδειξαν τον Άρη Σοϊλέδη σε βραδινή έξοδο με μια γυναίκα ενισχύοντας τις φήμες ότι έχει νέα σύντροφο, ο πρώην ποδοσφαιριστής έκανε μια δημοσίευση προκειμένου να διαψεύσει τις εικασίες για την προσωπική του ζωή και κυρίως την φημολογία ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Λίγο μετά την ανάρτηση του πρώην συντρόφου της, η Μαρία Αντωνά δημοσίευσε μια ανάρτηση – αιχμή στον Άρη Σοϊλέδη γράφοντας: «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου!! Απορώ πώς ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια!! Έπρεπε να πάρω μάλλον και εγώ έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα! Ήσουν σε όλα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ».

Δείτε το story


Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη

Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξεκαθαρίζοντας για τα όσα γράφονται και λέγονται για τον ίδιο και την προσωπική του ζωή.

Έπειτα από τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, ο οποίος έγινε γνωστός στις αρχές Απριλίου, κυκλοφόρησαν μερικές φωτογραφίες στις οποίες φαινόταν σε βραδινή έξοδο με μια γυναίκα, πυροδοτώντας φήμες που τον ήθελαν να είναι ήδη σε νέα σχέση. Επίσης, ορισμένοι έκαναν λόγο για μια σχέση, η οποία είχε ξεκινήσει όταν η τότε σύντροφός του ήταν ακόμη στον Άγιο Δομίνικο για τη συμμετοχή της στο «Survivor».

Ωστόσο, το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης ο Άρης Σοϊλέδης με ανάρτησή του αποφάσισε να διαψεύσει τις εν λόγω εικασίες και να απορρίψει την ύπαρξη μιας παράλληλης σχέσης.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μία εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο, θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων… Ευχαριστώ».

Δείτε την ανάρτηση
Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-05-02_150721


Πηγή: www.diaforetiko.gr