20/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζάκυνθος: «Σε κατάσταση αμόκ, πηδούσε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι» – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για τον 23χρονο Βρετανό που πέθανε

Αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας στη Ζάκυνθο, περιέγραψε καρέ καρέ τις στιγμές προτού ο Βρετανός 23χρονος τουρίστας, πέσει από μπαλκόνι ξενοδοχείου, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του χθες (10/07) το μεσημέρι.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 23χρονος είχε πάει σε άλλο ξενοδοχείο από αυτό που διέμενε. Σύμφωνα με μαρτυρία, ο Βρετανός σε κατάσταση αμόκ, ανέβηκε στη σκεπή ενοικιαζόμενων δωματίων και πηδούσε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι. Η γυναίκα που εκμεταλλεύεται τα δωμάτια τον είδε και του είπε «πρόσεχε», εκείνος όμως συνέχισε να κάνει επικίνδυνα άλματα στα μπαλκόνια, με αποτέλεσμα να πέσει και να χάσει την ζωή του.

Ο νεαρός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σηκώθηκε και προσπάθησε να σταθεί στα πόδια του δύο φορές, ωστόσο συνεχώς κατέρρεε. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και κατέληξε.

Μερικές ώρες νωρίτερα, τα ξημερώματα της Τετάρτης, ένας νεαρός επίσης Βρετανός, βρέθηκε πεσμένος και τραυματισμένος σοβαρά μπροστά στο μπαλκόνι του δωματίου του ξενοδοχείου που διέμενε, επίσης πρώτου ορόφου. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είναι πολυτραυματίας και διασωληνώθηκε.

Πηγή: www.enikos.gr