23/06/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Ζωή Παπαδοπούλου: Με τη Χαρούλα Αλεξίου περπατήσαμε μαζί πολλά μονοπάτια

“Σε εμπνέει και χωρίς να χρειάζεται να κάνει πολλά” ομολογεί, μεταξύ άλλων, η Ζωή Παπαδοπούλου.

Για την γνωριμία και συνεργασία με την Χαρούλα Αλεξίου αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου μίλησε από καρδιάς η Ζωή Παπαδοπούλου στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη.

Πως εξελίχθηκε σε μια τόσο στενή φιλία η συνεργασία σου με τη Χαρούλα Αλεξίου;

Με τη Χαρούλα περπατήσαμε μαζί πολλά μονοπάτια. Το 2004 ξεκίνησε η συνεργασία μας επί σκηνής και διήρκεσε σχεδόν τρία χρόνια. Σε εκείνο το διάστημα αποφάσισε να γίνει η παραγωγός του πρώτου μου δίσκου. Είχαμε κι ένα ντουέτο μαζί. Ήταν σπουδαίο όλο αυτό.

Όμως, μετά από εκείνο τον πρώτο δίσκο, το επόμενο βήμα για μένα ήταν πολύ δύσκολο. Χάθηκα. Δεν ήξερα προς τα που να πάω. Όταν στο ξεκίνημα σου έχεις αυτό το όνομα δίπλα σου, χρειάζεσαι και στη συνέχεια τη συμβολή ενός ανθρώπου που γνωρίζει το αντικείμενο.

Συνέπεσε τότε και η αλλαγή πολλών πραγμάτων στη δισκογραφία. Η επαγγελματική μας σχέση λοιπόν πέρασε από διάφορα στάδια που είχαν να κάνουν με τη δουλειά. Η σχέση μας έγινε πιο ζεστή και πιο άμεση τα τελευταία χρόνια.

Πελάγωσες δηλαδή τότε στο δισκογραφικό σου ξεκίνημα;

Έτσι ήταν πραγματικά. Ένιωθα κι ένα δέος. Δεν είναι εύκολο πράγμα να συναντάς το πρότυπο σου. Όμως, αυτό ήξερα, αυτό έκανα. Αλλά η σχέση μας πια με τη Χαρούλα είναι οικογενειακή. Είναι μια τεράστια καλλιτεχνική προσωπικότητα και ταυτόχρονα ένας από τους πιο απλούς και ωραίους ανθρώπους που έχω συναντήσει στη ζωή μου.

Θέλεις να κάνεις παρέα μαζί της. Είναι από τα πιο ζεστά πλάσματα που έχω γνωρίσει, με απίστευτη ευφυία και χιούμορ. Η Χαρούλα έχει και έναν καλλιτεχνικό τρόπο να ζει. Σε εμπνέει και χωρίς να χρειάζεται να κάνει πολλά.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Πηγή: www.newsit.gr