23/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στους κινδύνους με βοηθά μόνο η προσευχή

Για την βοήθεια που λαμβάνει συνεχώς από την πίστη και την προσευχή αλλά και τη διαχείριση της αναγνωρισιμότητας από το Survivor μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το πρωινό της Κυριακής, που συνάντησε τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη στην εκπομπή “Όλα για τη ζωή μας, Vita” του MEGA.

“Γελάω γιατί θυμήθηκα την τελευταία ημέρα, όταν πήγαινα σε αυτό το ταξίδι, όπου το τελευταίο στην ουσία πράγμα πριν να κλείσουμε τα κινητά μας ήταν το εξής.

Είχα ζητήσει από έναν φίλο, συμμαθητή, γείτονα, συνομήλικο και πνευματικό στην πορεία, ο οποίος είναι ο πατήρ Ιωσήφ στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας που έχουμε στη Σκιάθο με ένα μήνυμα “πάω να συμμετάσχω στο Survivor, άναψε μου ένα κερί και κάνε μια προσευχή να το κερδίσω”. Που δεν ήξερε καν τι είναι το Survivor” τόνισε αρχικά.

“Ο λόγος που το ζήτησα αυτό δεν ήταν φυσικά ούτε για να γίνω ηθοποιός, ούτε για να γίνω οτιδήποτε άλλο. Δεν είχα φανταστεί καν τι ακολουθεί από όλο αυτό και τι ευκαιρίες μπορεί να μου δοθούν.

Είχα σκεφτεί όμως πως ήθελα να πάω κάπου και αν μου είναι ευλογημένο να βοηθηθώ και το οτιδήποτε με την οικογένεια μου είναι προς όφελος μου να γίνει. Και έγινε”.

“Βέβαια, εγκυμονούσαν και πάρα πολλοί κίνδυνοι μετά από αυτό. Η οποιαδήποτε ώθηση αρχικά, έκθεση στη συνέχεια και και ούτω καθεξής θέλει διαχείριση γιατί μπορεί να σε γκρεμίσει κιόλας η ταχύτητα αυτή με την οποία αναπτύσσονται τα πράγματα.

Εκεί με βοήθησε μόνο η προσευχή, πρώτα απ’ όλα” συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκπομπή του MEGA.


Πηγή: www.diaforetiko.gr