23/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Στα δικαστήρια η δεύτερη ομάδα κατηγορουμένων – Συνεχίζονται οι απολογίες

Αρχίζει η απολογητική διαδικασία της δεύτερης ομάδας κατηγορουμένων για εγκληματική οργάνωση οπαδών στην οποία αποδίδεται η δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη τον περασμένο Δεκέμβριο σε επεισόδια έξω από το κλειστό γήπεδο στου Ρέντη.

Χθες απολογήθηκαν ενώπιον των Ανακριτών της υπόθεσης 31 κατηγορούμενοι εκ των οποίων οι επτά κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Συγκεκριμένα οι όροι είναι: Εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, απαγόρευση παρακολούθησης αθλητικών εκδηλώσεων οποιασδήποτε ομάδας και απαγόρευση συμμετοχής σε δραστηριότητες αθλητικών συνδέσμων.

Προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί ένας από τους κατηγορούμενους

Κατηγορούμενος στην υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί χθες.

Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος άκουσε την απόφαση για την προφυλάκιση του και φέρεται να έπαθε κρίση πανικού. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο κατηγορούμενος είχε στην κατοχή του μία τηλεκάρτα για τα τηλεφωνήματα που δικαιούται να κάνει. Ξεκίνησε να αυτοτραυματίζεται με την τηλεκάρτα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι μπήκαν στο κελί και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Πηγή: www.enikos.gr