23/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Λόλα Νταϊφά: Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει πρόβλημα να μείνει ξανά εκτός τηλεόρασης

“Δηλαδή τι θα χάσει αν δεν είναι στην τηλεόραση; Κι αν κάτσει και άλλον έναν χρόνο, τι θα κάνει; Θα τις πάμε το φαϊ με το ταπεράκι;” είπε η Λόλα Νταϊφά για την Ελένη Μενεγάκη.

Η Λόλα Νταϊφά έδωσε συνέντευξη στο Fay’s Time και στον Χρήστο Λυσσέα και μίλησε για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από το Mega και το Tv Queen στο Open.

Ειδικότερα, η Λόλα Νταϊφά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κανένας δεν είναι αναντικατάστατος στην τηλεόραση. Φαντάζομαι πως η Ελένη Μενεγάκη, επειδή δεν κάνει τίποτα χωρίς να το σκεφτεί και είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα, ωφελημένη θα βγει από όλη αυτή την ιστορία.

Δηλαδή δεν το κάνει από απελπισία. Το κάνει επειδή το σκέφτηκε, το μελέτησε και κάτι άλλο θα γίνει γι’ αυτήν. Δεν έχει πρόβλημα να μείνει ξανά εκτός τηλεόρασης. Δηλαδή τι θα χάσει αν δεν είναι στην τηλεόραση; Κι αν κάτσει και άλλον έναν χρόνο, τι θα κάνει; Θα τις πάμε το φαϊ με το ταπεράκι;».

«Θα μου άρεσε να έκανε ένα τηλεπαιχνίδι. Στην αρχή δεν είχε προβλέψει το μέγεθος της καριέρας της. Ήξερες ότι είναι μια ωραία κοπέλα, είχε ένα μεγάλο προσόν ότι άκουγε και στην πορεία φάνηκε το πόσο έξυπνη είναι. Πόσο καλός ατζέντης ήταν για τον εαυτό της».

  

«Πιστεύω ότι το TV Queen είναι ένα ριάλιτι και αν βγει καμία… μακάρι να βγει αλλά μέσα σε δυο μήνες να έχει όλα τα προσόντα και όλα τα ταλέντα; Δεν το ξέρω.

Πολύ φοβάμαι ότι θα αναστατώσει μερικές κοπέλες οι οποίες έχουν αποφασίσει να κάνουν κάτι άλλο στη ζωή τους και ξαφνικά νομίζουν ότι τους ήρθε το πρώτο λαχείο» συμπλήρωσε, επίσης, η Λόλα Νταϊφά στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Πηγή: www.newsit.gr