27/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

MasterChef 2024: Τα όσπρια κρύβουν παγίδες και η ψηφοφορία τους φέρνει προ εκπλήξεως

Στο χθεσινό επεισόδιο (Μ. Δευτέρα 29/4) του MasterChef 2024 οι μπριγάδες, γκρι και μπορντό, σχηματίστηκαν από την αρχή.

Την γκρι μπριγάδα αποτελούν η αρχηγός Χριστίνα Χριστοφή, ο Νίκος Κυψίδης, ο Χρήστος Μοίρας, ο Σοφοκλής Πουλής, ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος.

Την μπορντό μπριγάδα αποτελούν ο αρχηγός Ηλίας Παναγιώτου, ο Κώστας Φρέτζιος, ο Μάριος Ιωάννου, ο Γιάννης Κούρτογλου, ο Άνχελ Σαχπαζής.

Οι μπριγάδες θα παραμείνουν ίδιες έως το τέλος του μαγειρικού μαραθωνίου, με τη διαφορά πως οι αρχηγοί δεν θα έχουν ασυλία και θα μπορούν να ψηφιστούν.

Η μόνη που έχει ασυλία για αυτή την εβδομάδα είναι η Χριστίνα Χριστοφή, ως νικήτρια της Silver Week.
Νίκη της μπορντό μπριγάδας στο χθεσινό Mystery Box, με τελικό σκορ 3-2.

Ο Σοφοκλής Πουλής από την μπορντό μπριγάδα παρουσίασε το καλύτερο πιάτο και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ! Η ψηφοφορία στην γκρι μπριγάδα ανέδειξε τον Μάριο Ιωάννου, ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Απόψε, Μ. Τρίτη 30 Απριλίου, Τεστ Δημιουργικότητας με πέντε υλικά, που θα απαιτήσουν όλη τη φαντασία των διαγωνιζόμενων. Μαυρομάτικα φασόλια, γίγαντες, ρεβίθια, φάβα και φακές. Την τιμητική τους έχουν τα όσπρια και όποιος πιστεύει πως η δοκιμασία θα είναι ένας μαγειρικός… περίπατος κάνει μεγάλο λάθος.

Θα καταφέρει η μπορντό μπριγάδα να σημειώσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και να αποφύγει τη Διαδικασία Ψηφοφορίας; Μια διαδικασία που αυτή την εβδομάδα θα γίνεται όλο και πιο επίπονη, αφού οι επιλογές των παικτών θα είναι όλο και λιγότερες και η πιθανότητα της ισοπαλίας σημαντική.

Από ποια μπριγάδα θα προκύψουν, τελικά, δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Πηγή: www.newsit.gr