26/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Περιφέρεια Αττικής: Αυτοί είναι οι εκπρόσωποί της στο ΔΣ του ΕΔΣΝΑ

Στην Εκλογή εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στο ΔΣ του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), προχώρησε χθες Μεγάλη Δευτέρα το ΠΕΣΥ, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου “Μελίνα Μερκούρη”, του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Συγκεκριμένα, τα 24 μέλη τα οποία εγκρίθηκαν παμψηφεί, ύστερα από σχετική διαβούλευση – συζήτηση μεταξύ των παρατάξεων, είναι τα παρακάτω:

Από τον Συνδυασμό “Αττική Μπροστά”, Αγγελάκη Δήμητρα, Βαρελάς Κλεάνθης, Βλάχου Γεωργία, Γιακουμάτου Εβίνα, Χώγος Χρήστος, Δαμάσκος Δημήτριος, Ζώγος Κωνσταντίνος, Καβαλάρη Βασιλική, Κωνσταντίνου Αθηνά, Λώλος Βασίλειος, Μακρή Σταυρούλα, Μανωλάκος Λεωνίδας, Μαρκουίζος Κωνσταντίνος, Παπαγεωργίου Νικόλαος, Παπασπύρου Αθανασία, Πρεζεράκου Έρρικα, Τουμαζάτου Μαριάννα.

Από τον “Αττικό Κύκλο”, Τσουκαλάς Γεώργιος, Αγγελής Σπύρος, Ιωακειμίδης Βαγγέλης.

Από τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, Πετρόπουλος Βασίλης, Γεωργιάδου Εύη και

Από την “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση”, Κατσικάρης Δημήτρης, Ράπτης Ιωάννης.

Να σημειωθεί ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΣΝΑ αποτελείται από 60 μέλη, εκ των οποίων τα 24 ορίζονται από το περιφερειακό συμβούλιο και εκπροσωπούν την περιφέρεια και τα υπόλοιπα τριάντα 36 ορίζονται από την περιφερειακή ένωση δήμων Αττικής και εκπροσωπούν τους δήμους.

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει τοποθετηθεί, από τον περιφερειάρχη Ν. Χαρδαλιά,  στη θέση του προέδρου του ΕΔΣΝΑ ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος  και Ποιότητας Ζωής Μπάμπης Σιάτρας. 

Πηγή: www.aftodioikisi.gr